Over ons


  • DroneLand is onderdeel van de Dutch Drone Group B.V.. Dit is een verzameling van bedrijven die allen op hun eigen specifieke gebied de hoogst haalbare kwaliteit bieden met betrekking tot het verlenen van diensten met drone’s.

  • DroneLand is het bedrijf binnen de group dat zorgt voor technische ondersteuning, bouw en verkoop van drone’s en multirotor systemen in het algemeen.
  • Mede door onze andere drone activiteiten (zie VideoDrone.nl) kregen we steeds vaker de vraag of we ook complete systemen voor anderen wilde bouwen en verkopen. Hieruit is DroneLand ontstaan.
  • Inmiddels leveren we aan vele professional’s en geïnteresseerden in binnen en buitenland. Hierbij vergeten we nooit onze hoge kwalitatieve standaard!


Een machine die door ons word gebouwd, getest en ingevlogen zal gegarandeerd door de strenge keuring bij EURO usc komen. Dit komt betrouwbaar over bij instanties zoals IL&T. ( zie ook "regelgeving" )

Mede hierdoor verkrijgt men mogelijk eerder een permanente ontheffing om commercieel met een drone te mogen vliegen.

De door ons gebouwde systemen zij tot nu toe altijd 10 uit 10 punten goedgekeurd! Omdat we zelf ook professioneel vliegen met de systemen die we bouwen, weten we exact wat er nodig is voor professional’s en (gevorderde) amateurs. dus: Bouwen door professional's voor professionals!

Ook de hobby vlieger profiteert hiervan omdat we onze expertise graag doorzetten naar alle systemen die we leveren en bouwen! Dit resulteert in een mooi range, voor iedereen toegankelijke, professioneel gebouwde drone’s en de bijbehorende ondersteunende service.

Je bent van harte welkom op ons servicepunt midden Nederland om vrijblijvend een paar drone’s te bekijken of om je bestelling die je via de webshop hebt gedaan af te halen. Wij geven iedereen de gepaste ondersteuning en we nemen de tijd voor al je vragen en de bijbehorende uitleg, of je nu hobbyist bent of professional.

Tot snel! We zijn blij met jou als klant!

Het DroneLand team

meer info over onze andere activiteiten:

www.dutchdronegroup.com

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »